Blog VanRaaltehuis

200e geboortedag van Dr. A. C. van Raalte

Te koop

De stichting van Raaltehuis is in de gelegenheid gesteld een bod uit te brengen op het Van Raaltehuis. Een bijzonder moment.
De tijd begint te dringen aangezien het huis, waarvoor een aantal jaren geleden een sloopvergunning is afgegeven, in zeer slechte staat verkeert.
Dhr Jhr Diederik Six van Six Architects uit Utrecht ziet samen met Dr. Ir. Jaap Dawson wel mogelijkheden in een reatauratie. Wellicht moeten grote delen van het huis afgebroken worden en steen voor steen weer worden opgebouwd.
Aangezien Takman, de eigenaar van het Van Raaltehuis en de aangrenzende winkelpanden met zijn hele zaak naar het industrieterrein wil verhuizen, wordt het geheel te koop aangeboden.
We overwegen twee mogelijkheden:
– bij voorkeur alleen het Van Raaltehuis te kopen.
– het geheel aan te kopen en vervolgens een deel daarvan te ontwikkelen.

In beide gevallen zijn er investeerders nodig. Eventueel kan deelgenomen worden in een op te richten B.V. We zijn van plan mogelijke participaten te informeren met een ontwikkelplan en een animatie van de plannen.
We gaan actief op zoek. Hebt u namen van mogelijk geinteresseerden of overweegt u zelf deel te nemen, dan wordt u vriendlijk verzocht contact op te nemen.

Jan@Heijink@gmail.com. 06 1223 5023

20120718-160807.jpg

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: